Energirenovering

energirenovering

Skal du energirenovere din bolig? 4026 3861

Energirenovering på huset?

Bygningsreglementer, nyt energiforbrug, og alle de nye byggemetoder er allesammen med til at lave store personlige besparelser for dig, men også med til at spare os for de store mængder CO2 udslip i vores lille yndige land. Udover de store besparelser på din varmeregning og CO2 udslip, vil der også være en stigning af din boligværdi ude på boligmarkedet.

En større komfort, et bedre indeklima, en bedre og mere effektiv varme, store besparelser, håndværkerfradrag m.m. gør at det hele samlet set er meget svært at argumentere for, at ikke at få lavet en energirenovering eller energioptimering på huset. Ønsker man ikke at tage det hele på samme tid, kan man med fordel få lavet en energirenovering i forbindelse med udskiftning af vinduer, på en tilbygning eller på et tagarbejde på boligen – lidt har også ret. Se en video fra energivejlederen på denne side.

Energirenovering set over tid

Set over et længere perspektiv vil en energirenovering enlig ikke koste dig ret meget, og måske endda slet ikke noget. På en total indsats vil man typisk kunne spare 25-30% på energiforbruget pr. år, samtidigt er der stadigvæk “det grønne” håndværkerfradrag, som tæller pr. voksen i husstanden, samt ikke at forglemme de før nævnte komfort og indeklima forbedringer i huset. Skal man sælge huset om nogle år, har det nu også en større værdi på de optimerede tiltag man har foretaget sig gennem årene, så alt i alt, en meget sund og rentabel investering på lang sigt.

Hvis du ikke ønsker at gå til stålet lige her og nu, kan du med fordel lave en energioptimering i form af en efterisolering af loftet, få kigget på dit tag, synet dine vægge og måske kontrollere gulvet, og sidst men absolut ikke mindst, få kontrolleret dine vinduer og døre, og dermed nedbringe din energiregning efter indsats, som dels resulterer i en bedre personlig økonomi, men samtidigt også en forbedring af vores miljø på lang sigt.


Uforpligtende tilbud på energirenovering af huset

Tømrer i Vejle, Fredericia, Kolding og omegn. Du er altid velkommen at kontakte vores tømrerfirma for et uforpligtende tilbud på en energirenovering eller energioptimering af huset.
Ring 4026 3861 så får vi en snak om det, eller skriv til os i formularen her under, så sender vi dig et tilbud.

energioptimering
Byg Garanti
energibesparelse
energivejlederen
iZARD DESiGN