Gulve

gulvarbejde

Skal huset have nyt gulv? 4026 3861

Skal du have lagt nye gulve?

Skal du have udskiftet dine gulve til nye, eller har du brug for en renovering af dine eksisterende gulve? Vores tømrerfirma tilbyder mange former for trægulve, og påtager os mindre opgaver til private boliger samt større opgaver til de lidt større byggerier.

Et nyt gulv kan sagtens lægges direkte ovenpå det gamle gulv, men oftest får du et bedre resultat med en fuldstændig udskiftning af gulvet. Hvis du ønsker et helt nyt gulv skal du gøre op med dig selv om det skal være et rustik gulv eller om du er mere til den klassiske stil. Nogle vælger er massivt fyrretrægulv, lamelparket i ask, eller smukke skibsplanker i teak. Udover at det reelt set kun er fantasien der sætter grænser, skal man også lige overveje om det nu er det der passer til den øvrige stil i huset. Design og stil skal gå hånd i hånd, og helst uden alt for store udsving, ellers vil man på et eller andet tidspunkt komme ud for at stil forvirringen forstyrrer både øje og sind.

Skal gulvet isoleres?

Hvis dit hus ligger i stueplan lige over husets fundament kan du sagtens risikere at have et stort varmetab gennem gulvet. Hvis der ikke er isoleret under gulvet, spilder du meget energi på ingenting. Samtidig vil gulvet føles koldt, der kan være træk langs gulvet, og har man små børn der kravler rundt på gulvet må vi nok indrømme at det ikke optimale forhold for de små. Faktum er at, det hjælper faktisk ikke ret meget at skrue op for varmen, det vil stadigvæk være fodkoldt, og energiforbruget stiger uden at have den store effekt. Du kan læse mere om energirenovering  og indhente lidt information om håndværkerfradraget på vores hjemmeside, der er nemlig rigtigt mange ting at overveje og forholde sig til, hvis du vil have det bedste ud af at udskifte dit gulv til nyt.

Hvis du vælger at udskifte dit eksisterende trægulv, eller om du ønsker et tilbud på en afslibning og en efterfølgende behandling med olie, lak, lud eller sæbe, så kan du altid kontakte vores tømrerfirma og få nogle gode råd med på vejen.


Uforpligtende tilbud for at få lagt et nyt gulv i huset

Tømrer i Vejle, Fredericia, Kolding og omegn. Du er altid velkommen at kontakte os for et uforpligtende tilbud på at få lagt et nyt gulv, eller en renovering af dit eksisterende gulv.
Ring 4026 3861 så får vi en snak om det, eller skriv til os i email formularen her under, så sender vi dig et tilbud.

nyt trægulv
Byg Garanti
nyt gulv
energivejlederen
iZARD DESiGN