Køkken

køkken

Udskiftning til et nyt køkken? 4026 3861

Skal du have nyt køkken i huset?

Et køkken har en meget central rolle i vores hjem. Her ses vi til kaffe om morgenen, og får en snak med ungerne før de skal i skole, vi mødes igen efter arbejdet og når ungerne kommer hjem fra skolen, samt igen om aftenen når vi skal lave aftensmad. Vores køkken skal være opbygget sådan at vi rent faktisk stortrives med at opholde os der. Samlet set, bruger nok de fleste af os en hel del timer i køkkenet hver uge, både på hygge og madlavning.

Et køkken kan fås i et uendeligt antal design og muligheder, og kun det bedste er godt nok. Hans Duus Tømrer- & Snedkerfirma monterer og udskifter køkkener samt tilpasser moduler, så de passer 100% til dit hjem. Det er ikke en tilfældighed at gamle køkkener havde bordplade af træ, eller at man brugte skærebræt af træ, de havde nemlig en anti-bakteriel virkning på fødevarer med sine evner at opsuge fugt. I dag er de naturlige evner nogle gange udskiftet mod kunstmaterialer og bakteriedræbende midler til at tørre af med. Ikke at det gør tingene værre, der skal bare andre midler til for at klare opgaven, og for at tingene skal fungere optimalt i dit nye køkken.

Et køkken der udnytter enhver kvadratmeter, er funktionelt, og passer til families behov, og sidst men ikke mindst, det skal det kunne tåle at blive brugt, dag ud og dag ind. Kort sagt, dit køkken er en investering i fremtiden, hvis det er et sted hvor du bruger rigtigt mange timer hver dag. Hvis du benytter dig af “grønne” forbedringer, så læs lidt om energirenovering her – du kan få håndværkerfradrag for nogle tiltag med dit nye køkken.


Uforpligtende tilbud på udskiftning af dit køkken

Tømrer i Vejle, Fredericia, Kolding og omegn. Du er altid velkommen at kontakte os for et uforpligtende tilbud på et nyt køkken, eller en opdatering af dit eksisterende køkken.
Ring 4026 3861 så får vi en snak om det, eller skriv til os i email formularen her under, så sender vi dig et tilbud.

tømrerarbejde med moderne køkken
Byg Garanti
tømrerarbejde med lille køkken
energivejlederen
iZARD DESiGN