Ombygning

ombygning

Er det tid til en ombygning? 4026 3861

Ombygning - Renovering - Udhæng?

Vores tømrerfirma klarer din ombygning, og ombygninger af i stort set alle projekter. Har du lige købt et hus som ikke er indrettet helt til nutidens- eller familiens behov. Måske har I fået flere børn i huset, så arbejdsværelset eller kontoret skal deles op med yderligere et værelse til den lille. Køkkenet er måske for småt og skal åbnes op ind til en del af stuen m.m. Eller har i måske et gammelt sommerhus hvor der skal flyttes lidt rundt på de eksisterende rum og vægge for at blive mere effektivt udnyttet, og eventuelt give et værelse mere. Nyt udhæng på huset?


Ombygning eller renovering af trappen

Trappen – et smukt design, som måske også fortjener at være husets smukke midtpunkt.
I dag er trappen et vel integreret og centralt element hvis din bolig er i flere plan. Ofte er ombygning af lofter på programmet, for at udvide boligen til flere værelser, hvor de små børn nu er blevet til teenager, og pladsmangel er blevet en realitet. Disse boliger er ofte meget kompakte, og var måske heller ikke egnet til 4-5 mennesker fra start. Dit behov kræver nu en trappe hvor designet til stor del nu fremhæver hele din boligs stil, da den nu er et meget centralt element fra stuen til første sal.

Der er utrolig mange muligheder med trappe design, og du kan selv være med til at skabe din helt personlige trappeløsning, og med lidt kyndig hjælp fra vores professionelle tømrerfirma, er du allerede godt på vej.


Ombygning eller renovering af carport og garage

Mulighederne for en carport, eller ombygning af eksisterende carport er uendelige, så det er nødvendigt at være helt klar over hvilket behov man har. Skal det være en enkelt carport, en dobbelt, en med buet tag, skal det være carport med tegl, lukket carport, åben carport, sidehængt carport, måske skal vi også have et redskabskur i forbindelse med carporten mv.

Carporte fås i forskellige materialer, forskellige størrelser, og forskellige prislag.
Vi kan tilbyde at bygge den åbne model, en let carport med plastiktag som er den helt billige løsning. Eller kan vi tilbyde mellemklassen hvor vi har lukkede sider og måske bølgeeternit eller tagpap på taget, og er lidt mere robust i sit design. Den sidste model vi kan tilbyde er med fuld beklædning og tegl på taget, og skal sandsynligvis matche den samme stil som husets tag. Hvis det er en model som denne du går efter, så anbefaler vi at du undersøger lidt om vinduer og døre, tænker lidt over dit valg af tag, og ikke mindst isolering, sådan at du ikke senere skal lave en unødvendig energirenovering. Husk også at undersøge om du kan benytte dig af et eller flere “grønne” håndværkerfradrag.

En god carport eller garage, dækker mange behov. Den forlænger bilens liv, den beskytter dine cykler, den giver nogle flere kvadratmeter til opbevaring, og sidst men ikke mindst, den øger markeds værdien af din bolig.


Uforpligtende tilbud på ombygning & renovering

Tømrer i Vejle, Fredericia, Kolding og omegn. Du er altid velkommen at kontakte vores tømrerfirma for et uforpligtende tilbud på en ombygning, eller renovering af dine bygninger.
Ring 4026 3861 så finder vi en løsning der passer, eller skriv til os i formularen her under, så sender vi et tilbud.

udhæng
Byg Garanti
renovering af trapper
energivejlederen
garage
iZARD DESiGN