Tømrer i Kolding

tømrer

Brug for en tømrer i Kolding? 4026 3861

Skal du bruge en tømrer i Kolding?

Søger du en tømrer & snedker fra et tømrerfirma i Kolding og omegn, så kontakt Hans Duus Tømrer- & Snedkerfirma, så hjælper vi dig videre med dit tømrerarbejde og projekt.

Vores kunder fra Kolding området skal føle at der er en god dialog lige fra tilbuddet er givet, til at tømrer & snedker arbejdet står færdigt. Vi rådgiver gerne, ud fra den mangeårige erfaring vores tømrerfirma har med forskelligt tømrerarbejde. Vi er samtidigt uddannet indenfor energirenovering, hvor der ofte kan spares rigtigt mange kroner og øre på lang sigt.

Vi står gerne til rådighed med et uforpligtende tilbud på jeres tømrerarbejde i Kolding området. Har du et spændende sommerhus projekt el. lign. udenfor Kolding området, står vores tømrermester Hans Duus selvfølgelig også klar til at give et godt tilbud på det.

Med en aftale hos vores tømrer & snedker firma er du i trygge hænder, og vi vejleder dig selvfølgelig hele vejen igennem dit projekt.


Uforpligtende tilbud på tømrer & snedkerarbejde

Tømrer & Snedker i Kolding og omegn. Du er altid velkommen at kontakte os for et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde, et nyt gulv, nye vinduer, en ny udestue eller måske en ombygning af garagen mv.
Ring 4026 3861 eller skriv til os i formularen herunder så sender vi et uforpligtende tilbud på vores tømrerarbejde.

iZARD DESiGN