Tagarbejde

tagarbejde i vejle kolding fredericia

Har du brug for et nyt tag? 4026 3861

Skal du have taget udskiftet eller renoveret?

Hans Duus Tømrer- & Snedkerfirma har over 25 års erfaring med tagarbejde. Vi tilbyder alle former for tagarbejde, og påtager os mindre tagrenoveringer som tilbygning af udhæng, eller fra skjulte til synlige tagrender mv., men også større tagløsninger til de større byggerier.

Når taget skal udskiftes på din bolig arbejder vi typisk med tagprodukter som:

  • Tegltag
  • Betontag
  • Eternittag
  • Skiffertag

Vi starter med at tage en vurdering af om taget kan nøjes med en reparation eller om det kræver en større udskiftning, og om det i den sidste ende måske er et helt nyt tag der er nødvendigt. Ved en total udskiftning af dit tag kan du vælge et identisk tag som det du havde fra start, men du kan også vælge dig en ny farve og eventuelt et nyt materialer på taget. Det kommer dog lidt an på din tagkonstruktion, men alt kan lade sig gøre hvis de rette elementer er på plads, og man tænker sig om en ekstra gang.

Du kan f.eks. med fordel tilføje et praktisk tagudhæng som kan beskytte dit murværk samt dine vinduer og døre i nogle flere år end ellers.

Læs også vores side om energirenovering og dit håndværkerfradrag så du får det hele med hvis du alligevel skal igang med et nyt tag. Se en video fra Energivejlederen her.


Uforpligtende tilbud på tagarbejde

Tømrer i Vejle, Fredericia, Kolding og omegn. Du er altid velkommen at kontakte vores tømrerfirma for et uforpligtende tilbud på dit kommende tagarbejde.
Ring 4026 3861 så finder vi en løsning, eller skriv til os i formularen her under, så sender vi dig et tilbud.

udhæng 2
Byg Garanti
tag konstruktion
energivejlederen
iZARD DESiGN