Tilbygning og udestue

tilbygninger

Tilbygning eller udestue til huset? 4026 3861

Skal du lave en tilbygning eller udestue til huset

Du kan roligt bruge vores tømrerfirma hvis du skal have lavet tilbygning og udestue til huset. Vi mange års erfaring, og tilbyder alle mulige former for en tilbygning og udestue, og påtager os gerne opgaven fra rådgivning til færdigt byggeri.

Tilbygning

En tilbygning til huset kan være et godt alternativ til at skulle flytte pga. pladsmangel. Hvis man er blevet flere i familien, og allerede har børn i den lokale skole, men har brug for flere kvadratmeter, og trives godt i kvarteret hvor man bor. Man skal selvfølgelig have de basale ting på plads, og have undersøgt om man i det hele taget har lov til at udvide sin bolig med flere kvadratmeter på sin grund. Når de ting er på plads, så er det mange gange både billigere, og en mere praktisk løsning end at skulle sælge og flytte.


Udestue

En udestue er for mange næsten et krav, specielt hvis man er vokset op med at mor og far havde en udestue man benyttede sig af. Udestuen kan give boligen det æstetiske løft den måske mangler, og den er et lækkert sted at opholde sig året rundt. Placering af udestuen er nogle gange et problem, størrelsen man har brug for, kontra placeringen, så det hele bliver en harmonisk helhed med resten af huset. Der findes en løsning på alle problem, og det der virker umuligt at løse kommer oftest på plads med lidt professionel vejledning fra din lokale tømrermester.


Opvarmede udestuer

Opvarmede udestuer kan med professionel vejledning og fagfolk lægge sig tæt op ad husets oprindelige materialer og udtryk, og kan selvfølgelig også være helt fritstående. En neutral konstruktion bygget i stort set i glas kan passe til de fleste huse, dog vil vinduer og døre i en sådan udestue selvfølgelig altid være meget dominante, så udformning og valget af vinduer og glas bestemmer i høj grad stil og design. I forhold til dit indeklima, og en effektiv udnyttelse af din opvarmning, bør du kigge lidt på siden om energirenovering, og tage det med i betragtningen af din nye udestue, samt hvad du evt. kan benytte dig af vedr. håndværkerfradraget.


Uforpligtende tilbud på tilbygning eller udestue til huset

Tømrer i Vejle, Fredericia, Kolding og omegn. Du er altid velkommen at kontakte vores tømrerfirma for et uforpligtende tilbud på en tilbygning og udestue.
Ring 4026 3861 så finder vi en løsning, eller skriv til os i formularen her under, så sender vi dig et tilbud.

tilbygning
Byg Garanti
udestue 1
energivejlederen
tilbygning og udestue
iZARD DESiGN