Vinduer og Døre

vinduer & døre

Skal du skifte vinduer eller døre? 4026 3861

Udskiftning af vinduer & døre?

Vores tømrerfirma har over 25 års erfaring med udskiftning af vinduer og døre. Vi tilbyder mange former for vinduer og døre, og påtager os både mindre og større opgaver til private og større byggerier.

Når du skal udskiftet dine vinduer og døre, er det vigtigt at arbejdet bliver lavet i en ordentlig kvalitet og at alt bliver monteret korrekt. Hans Duus Tømrer- & Snedkerfirma samarbejder med nogle af de bedste i branchen, så vores kvalitet er altid i højsæde. Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre, og vores tømrerfirma rådgiver gerne til hvilken type vinduer og døre, der passer sig bedst til netop din bolig.

Der hersker heller ingen tvivl om at der kan komme en stor besparelse på varmeregningen med en udskiftning til de rigtige vinduer og døre. Det kan endda nogle gange godt svare sig at beholde de gamle solide rammer og kun udskifte glasset i dem for at gøre en energibesparelse, og evt. benytte sig af det “grønne” håndværkerfradrag. Vi rådgiver altid udfra de eksisterende vinduer, og hvis det kan svare sig at beholde rammerne, så rådgiver vi selvfølgelig til at man nøjes med at udskifte til et mere energibesparende glas.

Der kan være mange penge at spare ved udskiftning til energibesparende vinduer og døre, og samtlige forbruger kan også søge om tilskud til næsten alle tænkelige former for energirenovering.

Når det handler om vinduer og døre som har uendeligt mange former og design, skal man måske også tænke på at føle sig lidt mere tryg i sit hjem, så det kan også have en stor og afgørende  betydning hvilken type af yderdør og lås man vælger til boligen. Tag os med på råd, så finder vi en løsning der matcher din bolig samt dine ønsker og krav.

Læs mere om energirenovering på vores hjemmeside »


Uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer & døre

Tømrer i Vejle, Fredericia, Kolding og omegn. Du er altid velkommen at kontakte os for et uforpligtende tilbud på udskift af nye vinduer eller døre, eller en opdatering af dine eksisterende vinduer og døre.
Ring 4026 3861 så finder vi i fællesskab ud af det, eller skriv til os i formularen her under, så sender vi dig et tilbud.

vinduer og døre
Byg Garanti
vinduer og døre 2
energivejlederen

Virksomheder vi samarbejder med

kpk døre og vinduer
ideal combi vinduer
velfac vinduer og døre
Hvidbjerg vinduer og døre
rationel vinduer og døre
velux vinduer
iZARD DESiGN